Szanowni Państwo,
- Podane kwoty są cenami brutto i zawierają właściwy podatek VAT
- Wszelkie dodatkowe zamówienia, których nie zawiera poniższa oferta będą doliczone do ogólnego rachunku
- Jeżeli w dniu spotkania potwierdzona wcześniej (min. 3 dni przed przyjęciem) liczba osób ulegnie zmianie na mniejszą, klient zostanie obciążony za uprzednio potwierdzoną liczbę uczestników spotkania
- Gdy ilość osób na imprezie będzie większa niż ustalona, za każdą dodatkową osobę doliczamy kwotę wynikającą z ustalonej kalkulacji
- Warunkiem zorganizowania imprezy jest wcześniejsze złożenie rezerwacji oraz wpłacenie zaliczka w wysokości 1000 zł. Zaliczka jest bezzwrotna.
- Do ogólnego rachunku należy doliczyć 10% serwisu
- Proponowana kolejność dań jest przykładowa
Propozycja nr 1
Przystawki
- Carpaccio z buraków z liśćmi sałat i kozim serem
- Sałata rzymska z kurczakiem i dressingiem musztardowym
- Śledź marynowany ze świeżymi ziołami w oliwie truflowej
- Krucha i delikatna wątróbka na roszponce
- Płaty cielęciny na sosie kaparowo-tuńczykowym
- Domowy smalec z jabłuszkiem
- Kosz pieczywa podany z masłem czosnkowym
Starters
- Beetroot carpaccio, pear & goat cheese
- Romaine lettuce with chicken breast & mustard dressing
- Marinated herring with fresh herbs in truffle oil
- Crisp & delicate Liver served on a bed of lamb’s lettuce
- Veal Carpaccio served on caper & tuna sauce
- Homemade lard with Apple
- Basket of bread with garlic butter
Zupa
- Tradycyjny żurek podany z jajkiem i kiełbasą
Soup
- Traditional sour cream soup served with eggs and sausage
Dania główne
- Pierś z kurczaka w kremowym sosie truflowym
- Dorsz na maślanych pomidorach podany z młodą marchewką
- Pieczone warzywa z oliwkami
- Pieczone ziemniaki z rozmarynem
Main courses
- Chicken breast; with creamy truffle sauce
- Cod fish served on butter tomatoes, with young carrot
- Roasted vegetables with olives
- Baked potatoes with rosemary
Patery deserów
- Sernik na migdałowej poduszce
- Domowa szarlotka
Dessert selection
- Cheesecake on an almond pillow
- Homemade apple pie
Napoje - bez limitu
- Kawa i Herbata
- Woda niegazowana, soki owocowe
Drinks - unlimited
- Coffee & Tea
- Still water, fruit juices
CENA: 159,00 / OS.
Propozycja nr 2
Przystawki
- Tatar z kaparami, musztardą Dijon
- Carpaccio z buraków z liśćmi sałat i kozim serem
- Sałata rzymska z kurczakiem i dressingiem musztardowym
- Płaty łososia z sosem musztardowo-miodowym
- Płaty cielęciny na sosie kaparowo-tuńczykowym
- Domowy smalec z jabłuszkiem
- Kosz pieczywa podany z masłem czosnkowym
Starters
- Steak tartar with capers, Dijon mustard
- Beetroot carpaccio, pear & goat cheese
- Romaine lettuce with chicken breast & mustard dressing
- Salmon served with honey-mustard sauce
- Veal Carpaccio served on caper & tuna sauce
- Homemade lard with Apple
- Basket of bread with garlic butter
Zupa
- Zupa grzybowa z grzankami
Soup
- Mushroom soup wirh croutons
Dania główne
- Pierś z kurczaka w kremowym sosie musztardowym
- Polędwiczki wieprzowe w sosie truflowym z grzybami
- Sandacz w delikatnym sosie cytrynowo-maślanym
- Domowe kopytka
- Warzywa gotowane na parze podane z masłem ziołowym
Main courses
- Chicken Brest in creamy musztard sauce
- Pork loin in truffle & mushroom sauce
- Zander in delicate lemon & butter sauce
- Homemade potato dumplings
- Steamed vegetables served with herbed butter
Patery deserów
- Sernik na migdałowej poduszce
- Ciastko czekoladowe z duszą pomarańczową
- Tort bezowy z kremem karmelowym
- Ciasteczka maślane z karmelizowanymi migdałami
Dessert selection
- Cheesecake on an almond pillow
- Chocolate cake with an orange soul
- Meringue with caramel cream
- Butter cake with caramelized almonds
Napoje - bez limitu
- Kawa i Herbata
- Woda niegazowana, soki owocowe
Drinks - unlimited
- Coffee & Tea
- Still water, fruit juices
CENA: 179,00 / OS.