Szanowni Państwo,

  • Podane kwoty są cenami brutto i zawierają właściwy podatek VAT
  • Wszelkie dodatkowe zamówienia, których nie zawiera poniższa oferta będą doliczone do ogólnego rachunku
  • Jeżeli w dniu spotkania potwierdzona wcześniej (min. 3 dni przed przyjęciem) liczba osób ulegnie zmianie na mniejszą, klient zostanie obciążony za uprzednio potwierdzoną liczbę uczestników spotkania
  • Gdy ilość osób na imprezie będzie większa niż ustalona, za każdą dodatkową osobę doliczamy kwotę wynikającą z ustalonej kalkulacji
  • Warunkiem zorganizowania imprezy jest wcześniejsze złożenie rezerwacji oraz wpłacenie zadatku w wysokości 1000 zł
  • Do ogólnego rachunku należy doliczyć 10% serwisu
  • Proponowana kolejność dań jest przykładowa

Propozycja nr 1

Przystawki

  • Carpaccio z buraków z liśćmi sałat i kozim serem
  • Sałata rzymska z kurczakiem i dressingiem musztardowym
  • Śledź marynowany ze świeżymi ziołami w oliwie truflowej
  • Krucha i delikatna wątróbka na roszponce
  • Płaty cielęciny na sosie kaparowo-tuńczykowym
  • Domowy smalec z jabłuszkiem
  • Kosz pieczywa podany z masłem czosnkowym

Starters

  • Beetroot carpaccio, pear & goat cheese
  • Romaine lettuce with chicken breast & mustard dressing
  • Marinated herring with fresh herbs in truffle oil
  • Crisp & delicate Liver served on a bed of lamb’s lettuce
  • Veal Carpaccio served on caper & tuna sauce
  • Homemade lard with Apple
  • Basket of bread with garlic butter

Zupa

  • Tradycyjny żurek podany z jajkiem i kiełbasą

Soup

  • Traditional sour cream soup served with eggs and sausage

Dania główne

  • Pierś z kurczaka w kremowym sosie truflowym
  • Dorsz na maślanych pomidorach podany z młodą marchewką
  • Pieczone warzywa z oliwkami
  • Pieczone ziemniaki z rozmarynem

Main courses

  • Chicken breast; with creamy truffle sauce
  • Cod fish served on butter tomatoes, with young carrot
  • Roasted vegetables with olives
  • Baked potatoes with rosemary

Patery deserów

  • Sernik na migdałowej poduszce
  • Domowa szarlotka

Dessert selection

  • Cheesecake on an almond pillow
  • Homemade apple pie

Napoje - bez limitu

  • Kawa i Herbata
  • Woda niegazowana, soki owocowe

Drinks - unlimited

  • Coffee & Tea
  • Still water, fruit juices
CENA: 92,00 / OS.

Propozycja nr 2

Przystawki

  • Tatar z kaparami, musztardą Dijon
  • Carpaccio z buraków z liśćmi sałat i kozim serem
  • Sałata rzymska z kurczakiem i dressingiem musztardowym
  • Płaty łososia z sosem musztardowo-miodowym
  • Płaty cielęciny na sosie kaparowo-tuńczykowym
  • Domowy smalec z jabłuszkiem
  • Kosz pieczywa podany z masłem czosnkowym

Starters

  • Steak tartar with capers, Dijon mustard
  • Beetroot carpaccio, pear & goat cheese
  • Romaine lettuce with chicken breast & mustard dressing
  • Salmon served with honey-mustard sauce
  • Veal Carpaccio served on caper & tuna sauce
  • Homemade lard with Apple
  • Basket of bread with garlic butter

Zupa

  • Zupa chlebowa z borowikami

Soup

  • Bread soup with boletus mushrooms

Dania główne

  • Pierś z kurczaka w kremowym sosie musztardowym
  • Polędwiczki wieprzowe w sosie truflowym z grzybami
  • Sandacz w delikatnym sosie cytrynowo-maślanym
  • Domowe kopytka
  • Warzywa gotowane na parze podane z masłem ziołowym

Main courses

  • Chicken Brest in creamy musztard sauce
  • Pork loin in truffle & mushroom sauce
  • Zander in delicate lemon & butter sauce
  • Homemade potato dumplings
  • Steamed vegetables served with herbed butter

Patery deserów

  • Sernik na migdałowej poduszce
  • Ciastko czekoladowe z duszą pomarańczową
  • Tort bezowy z kremem karmelowym
  • Ciasteczka maślane z karmelizowanymi migdałami

Dessert selection

  • Cheesecake on an almond pillow
  • Chocolate cake with an orange soul
  • Meringue with caramel cream
  • Butter cake with caramelized almonds

Napoje - bez limitu

  • Kawa i Herbata
  • Woda niegazowana, soki owocowe

Drinks - unlimited

  • Coffee & Tea
  • Still water, fruit juices
CENA: 108,00 / OS.