Szanowni Państwo,
- Zakładany czas rezerwacji dla powyższych wersji menu: do 4 godzin.
- Podane kwoty są cenami brutto i zawierają właściwy podatek VAT.
- Wszelkie dodatkowe zamówienia, których nie zawiera powyższa oferta będą doliczone do ogólnego rachunku.
- Warunkiem zorganizowania imprezy jest wcześniejsze złożenie rezerwacji oraz wpłacenie zaliczki w wysokości 1000 zł. Zaliczka jest bezzwrotna.
- Do ogólnego rachunku należy doliczyć 10% serwisu.
- Jeżeli w dniu spotkania potwierdzona wcześniej (min. 3 dni przed przyjęciem) liczba osób ulegnie zmianie na mniejszą, klient zostanie obciążony za uprzednio potwierdzoną liczbę uczestników spotkania.
- Gdy ilość osób na imprezie będzie większa niż ustalona, za każdą dodatkową osobę doliczamy kwotę wynikającą z ustalonej kalkulacji.
- Na życzenie do każdej wersji możemy zaproponować zupę w cenie 15 zł/os. Niniejsza propozycja daje możliwość wydłużenia czasu trwania rezerwacji do 5 godzin.
Propozycja nr 1 (do 5 h)
cena: 279,00 / os.
Przystawki
- Tatar z kaparami, musztardą Dijon
- Płaty cielęciny na sosie kaparowo-tuńczykowym
- Śledź marynowany ze świeżymi ziołami w oliwie truflowej
- Sałatka z kozim sere, gruszką i orzechami (wegetariańskie)
- Sałata rzymska z kurczakiem i dressingiem musztardowym
- Kosz pieczywa podany z masłem czosnkowym
Starters
- Steak tartar with capers, Dijon mustard
- Veal Carpaccio served on caper & tuna sauce
- Marinated herring with fresh herbs in truffle oil
- Goat cheese salad, pears, nuts (vegetarian)
- Romaine lettuce with chicken breast & mustard dressing
- Basket of bread with garlic butter
Zupa
- Rosół z makaronem
Soup
- Chicken Soup with noodle
Danie główne
- Sandacz pieczony w sosie koperkowo-cytrusowym podany na liściach sałat z kopytkami
lub
- Karkówka duszona we własnym sosie, podana z warzywami
Main course
- Zander fish in dill and citrus served on mixed greens and potato dumplings
or
- Pork neck stewed in its own sauce, served with vegetables
Bufet
- Boeuf Strogonov
Buffet selection
- Boeuf Strogonov
Patery deserów
- Sernik na migdałowej poduszce
- Domowa szarlotka
Dessert selection
- Cheesecake on an almond pillow
- Homemade apple pie
Napoje (bez limitu)
- Kawa i Herbata
- Soki owocowe
- Woda niegazowana
Drinks (unlimited)
- Coffee & Tea
- Fruit juices
- Still water
Propozycja nr 2 (do 7 h)
cena: 329,00 / os.
Finger - food
- Roladki z serem Philadelphia i wędzonym łososiem
- Grillowane krewetki z ananasem
- Szynka Prosciutto z melonem
- Pomidorki cherry z mozzarellą i bazylią
- Mozarella z melonem i truskawką
Finger - food
- Rolls stuffed Philadelphia cheese & smoked salmon
- Grilled prawns with pineapple
- Prosciutto ham with melon
- Tomatoes with mozzarela and basil
- Mozarella cheese with melon and strawberry
Przystawki
- Tatar z kaparami, musztardą Dijon
- Płaty łososia z sosem musztardowo-miodowym
- Krewetki w sosie z białego wina, masła i czosnku
- Rukola, carpaccio z buraków, gruszka i ser (wegetariańskie)
- Panierowane tofu na liściach sałat (wegetariańskie)
- Kosz pieczywa podany z masłem czosnkowym
Starters
- Steak tartar with capers, Dijon mustard
- Salmon served with honey-mustard sauce
- Prawns in butter, white wine & garlic sauce
- Rucola, beetroot carpaccio, pear & cheese (vegetarian)
- Breaded tofu on lettuce leaves (vegetarian)
- Basket of bread with garlic butter
Zupa
- Tradycyjny żurek z jajkiem i kiełbasą
lub
- Krem z pomidorów z Pesto
Soup
- Sour cream soup with egg sausage
or
- Tomato cream soup with pesto
Danie główne
- Łosoś pieczony w zalewie oliwno-czosnkowej z blanszowanym szpinakiem i pieczonym ziemniakiem
lub
- Pierś z kaczki podana ze świeżym ogórkiem, mango, liśćmi sałat i kasztanami
Main course
- Baked salmon on garlic olive served spinach and baked potatoes
or
- Duck breast served with cucumber, mango, mixed greens & chestnuts
Bufet
- Policzki wołowe w sosie demi-glace
- Kopytka z serem pleśniowym i rukolą
- Grillowane warzywa ze świeżymi ziołami
- Boeuf Strogonov
Buffet selection
- Beef cheeks in demi-glace sauce
- Potato dumplings with blue cheese
- Grilled vegetables with fresh herbs
- Boeuf Strogonov
Patery deserów
- Sernik na migdałowej poduszce
- Mus czekoladowy z malinami
- Tort bezowy z kremem karmelowym
- Patery owoców
Dessert selection
- Cheesecake on an almond pillow
- Chocolate mousse with raspberries
- Meringue with caramel cream
- Fruits
Napoje (bez limitu)
- Kawa i Herbata
- Soki owocowe
- Woda niegazowana
Drinks (unlimited)
- Coffee & Tea
- Fruit juices
- Still water