Szanowni Państwo,
- Podane kwoty są cenami brutto i zawierają właściwy podatek VAT
- Wszelkie dodatkowe zamówienia, których nie zawiera poniższa oferta będą doliczone do ogólnego rachunku
- Jeżeli w dniu spotkania potwierdzona wcześniej (min. 3 dni przed przyjęciem) liczba osób ulegnie zmianie na mniejszą, klient zostanie obciążony za uprzednio potwierdzoną liczbę uczestników spotkania
- Gdy ilość osób na imprezie będzie większa niż ustalona, za każdą dodatkową osobę doliczamy kwotę wynikającą z ustalonej kalkulacji
- Warunkiem zorganizowania imprezy jest wcześniejsze złożenie rezerwacji oraz wpłacenie zadatku w wysokości 1000 zł
- Do ogólnego rachunku należy doliczyć 10% serwisu
- Proponowana kolejność dań jest przykładowa
Propozycja nr 1 (do 6 h)
Przystawki
- Tatar z kaparami, musztardą Dijon
- Płaty cielęciny na sosie kaparowo-tuńczykowym
- Śledź marynowany ze świeżymi ziołami w oliwie truflowej
- Liście szpinaku, carpaccio z buraków, gruszka i ser kozi (wegetariańskie)
- Sałata rzymska z kurczakiem i dressingiem musztardowym
- Kosz pieczywa podany z masłem czosnkowym
- Dodatki
Starters
- Steak tartar with capers, Dijon mustard
- Veal Carpaccio served on caper & tuna sauce
- Marinated herring with fresh herbs in truffle oil
- Spinach leaves, beetroot carpaccio, pear & goat cheese (vegetarian)
- Romaine lettuce with chicken breast & mustard dressing
- Basket of bread with garlic butter
- Sides
Zupa
- Rosół z makaronem
Soup
- Chicken Soup with noodle
Dania główne
- Sandacz pieczony w sosie koperkowo-cytrynowym podany na liściach sałat z kopytkami
lub
- Polędwiczka wieprzowa na sosie grzybowym podana z pieczonym ziemniakiem i rukolą
- Boeuf Strogonov serwowany w bufecie
Main courses
- Zander fish in dill and lemon served on mixed greens and potato dumplings
or
- Pork fillet on mushroom sauce serves with baked potato and rucola
- Boeuf Strogonov served in buffet style
Patery deserów
- Sernik na migdałowej poduszce
- Domowa szarlotka
Dessert selection
- Cheesecake on an almond pillow
- Homemade apple pie
Napoje - bez limitu
- Kawa i Herbata
- Woda niegazowana, soki owocowe
Drinks - unlimited
- Coffee & Tea
- Still water, fruit juices
CENA: 159,00 / OS.
Propozycja nr 2 (do 8 h)
Finger - food
- Roladki z serem Philadelphia i wędzonym łososiem
- Grillowane krewetki z ananasem
- Szynka Prosciutto z melonem
- Pomidorki cherry z mozzarelą i bazylią
- Tartaletki z musem z sera koziego i pieczoną papryką
- Ser koryciński z melonem i truskawką
Finger - food
- Rolls stuffed Philadelphia cheese & smoked salmon
- Grilled prawns with pineapple
- Prosciutto ham with melon
- Tomatoes with mozzarela and basil
- Tartlets with goat cheese mousse and baked peppers
- Korycin cheese with melon and strawberry
Przystawki
- Tatar z kaparami, musztardą Dijon
- Płaty łososia z sosem musztardowo-miodowym
- Krewetki w sosie z białego wina, masła i czosnku
- Liście szpinaku, carpaccio z buraków, gruszka i ser kozi (wegetariańskie)
- Grillowane warzywa z serem feta (wegetariańskie)
- Kosz pieczywa podany z masłem czosnkowym
- Dodatki
Starters
- Steak tartar with capers, Dijon mustard
- Salmon served with honey-mustard sauce
- Prawns in butter, white wine & garlic sauce
- Spinach leaves, beetroot carpaccio, pear & goat cheese (vegetarian)
- Grilled vegetables with feta cheese (vegetarian)
- Basket of bread with garlic butter
- Sides
Zupy
- Tradycyjny żurek z jajkiem i kiełbasą
lub
- Krem z pomidorów z Pesto
Soups
- Sour cream soup with egg sausage
or
- Tomato cream soup with pesto
Dania główne
- Łosoś pieczony w zalewie oliwno-czosnkowej z blanszowanym szpinakiem i pieczonym ziemniakiem
lub
- Pierś z kaczki podana ze świeżym ogуrkiem, mango, liśćmi sałat i kasztanami
Main courses
- Baked salmon on garlic olive served spinach and baked potatoes
or
- Duck breast served with cucumber, mango, mixed greens & chestnuts
Bufet
- Policzki wołowe w sosie demi-glace
- Kopytka z serem pleśniowym i rukolą
- Grillowane warzywa ze świeżymi ziołami
- Boeuf Strogonov
Buffet style
- Beef cheeks in demi-glace sauce
- Potato dumplings with blue cheese
- Grilled vegetables with fresh herbs
- Boeuf Strogonov
Patery deserów
- Sernik na migdałowej poduszce
- Czekoladowe babeczki z kremem i owocami
- Tort bezowy z kremem karmelowym
- Patery owoców
Dessert selection
- Cheesecake on an almond pillow
- Chocolate cupcakes with cream and fruits
- Meringue with caramel cream
- Fruits
Napoje - bez limitu
- Kawa i Herbata
- Woda niegazowana, soki owocowe
Drinks - unlimited
- Coffee & Tea
- Still water, fruit juices
CENA: 199,00 / OS.