Szanowni Państwo,

  • Zakładany czas rezerwacji dla powyższych wersji menu: do 4 godzin
  • Podane kwoty są cenami brutto i zawierają właściwy podatek VAT
  • Wszelkie dodatkowe zamówienia, których nie zawiera powyższa oferta będą doliczone do ogólnego rachunku
  • Warunkiem zorganizowania imprezy jest wcześniejsze złożenie rezerwacji oraz wpłacenie zaliczki w wysokości 1000 zł
  • Do ogólnego rachunku należy doliczyć 10% serwisu
  • Jeżeli w dniu spotkania potwierdzona wcześniej (min. 3 dni przed przyjęciem) liczba osób ulegnie zmianie na mniejszą, klient zostanie obciążony za uprzednio potwierdzoną liczbę uczestników spotkania
  • Natomiast, gdy ilość osób na imprezie będzie większa niż ustalona, za każdą dodatkową osobę doliczamy kwotę wynikającą z ustalonej kalkulacji
  • Na życzenie do każdej wersji możemy zaproponować zupę w cenie 15 zł/os. Niniejsza propozycja daje możliwość wydłużenia czasu trwania rezerwacji do 5 godzin

Propozycja nr 1

Przystawki

  • Liście szpinaku, carpaccio z buraków, gruszka i ser kozi (wegetariańskie)
  • Śledź marynowany ze świeżymi ziołami w oliwie truflowej
  • Płaty cielęciny na sosie kaparowo-tuńczykowym
  • Sałata rzymska z kurczakiem i dressingiem musztardowym
  • Kosz pieczywa podany z masłem czosnkowym
  • Dodatki

Starters

  • Spinach leaves, beetroot carpaccio, pear & goat cheese (vegetarian)
  • Marinated herring with fresh herbs in truffle oil
  • Veal Carpaccio served on caper & tuna sauce
  • Romaine lettuce with chicken breast & mustard dressing
  • Basket of bread with garlic butter
  • Sides

Dania główne

  • Sandacz pieczony w sosie koperkowo-cytrynowym na sałacie z kopytkami

lub

  • Polędwiczka wieprzowa na sosie grzybowym z pieczonym ziemniakiem i rukolą

Main courses

  • Zander fish in dill and lemon served on mixed greens and potato dumplings

or

  • Pork fillet on mushroom sauce serves with baked potato and rucola

Patery deserów

  • Sernik na migdałowej poduszce
  • Domowa szarlotka

Dessert selection

  • Cheesecake on an almond pillow
  • Homemade apple pie

Napoje - bez limitu

  • Kawa i Herbata
  • Woda niegazowana, soki owocowe

Drinks - unlimited

  • Coffee & Tea
  • Still water, fruit juices
CENA: 99,00 / OS.

Propozycja nr 2

Przystawki

  • Tatar z kaparami, musztardą Dijon
  • Liście szpinaku, carpaccio z buraków, gruszka i ser kozi (wegetariańskie)
  • Krewetki w sosie z białego wina, masła i czosnku
  • Sałatka z serem korycińskim z orzechami
  • Krucha i delikatna wątrуbka na roszponce
  • Kosz pieczywa podany z masłem czosnkowym
  • Dodatki

Starters

  • Steak tartar with capers, Dijon mustard
  • Spinach leaves, beetroot carpaccio, pear & goat cheese (vegetarian)
  • Prawns in butter, white wine & garlic sauce
  • Korycin cheese salad with walnuts
  • Crispy & delicate Liver served on lamb’s lettuce
  • Basket of bread with garlic butter
  • Sides

Dania główne

  • Łosoś pieczony podany z kopytkami i szpinakiem

lub

  • Pierś z kaczki podana ze świeżym ogórkiem, mango, liśćmi sałat i ziemniakami

Main courses

  • Baked salmon with potato dumplings and spinach

or

  • Duck breast served with cucumber, mango, mixed greens & baked potato

Patery deserów

  • Sernik na migdałowej poduszce
  • Domowa szarlotka
  • Tort bezowy z kremem karmelowym
  • Patery owoców

Dessert selection

  • Cheesecake on an almond pillow
  • Homemade apple pie
  • Meringue with caramel cream
  • Fruits

Napoje - bez limitu

  • Kawa i Herbata
  • Woda niegazowana, soki owocowe

Drinks - unlimited

  • Coffee & Tea
  • Still water, fruit juices
CENA: 119,00 / OS.