Szanowni Państwo,
- Zakładany czas rezerwacji dla powyższych wersji menu: do 4 godzin
- Podane kwoty są cenami brutto i zawierają właściwy podatek VAT
- Wszelkie dodatkowe zamówienia, których nie zawiera powyższa oferta będą doliczone do ogólnego rachunku
- Warunkiem zorganizowania imprezy jest wcześniejsze złożenie rezerwacji oraz wpłacenie zaliczki w wysokości 1000 zł. Zaliczka jest bezzwrotna.
- Do ogólnego rachunku należy doliczyć 10% serwisu
- Jeżeli w dniu spotkania potwierdzona wcześniej (min. 3 dni przed przyjęciem) liczba osób ulegnie zmianie na mniejszą, klient zostanie obciążony za uprzednio potwierdzoną liczbę uczestników spotkania
- Natomiast, gdy ilość osób na imprezie będzie większa niż ustalona, za każdą dodatkową osobę doliczamy kwotę wynikającą z ustalonej kalkulacji
- Na życzenie do każdej wersji możemy zaproponować zupę w cenie 15 zł/os. Niniejsza propozycja daje możliwość wydłużenia czasu trwania rezerwacji do 5 godzin
Propozycja nr 1
Przystawki
- Rukola, carpaccio z buraków, gruszka i ser (wegetariańskie)
- Śledź marynowany ze świeżymi ziołami w oliwie truflowej
- Płaty cielęciny na sosie kaparowo-tuńczykowym
- Sałata rzymska z kurczakiem i dressingiem musztardowym
- Kosz pieczywa podany z masłem
Starters
- Rucola, beetroot carpaccio, pear & cheese (vegetarian)
- Marinated herring with fresh herbs in truffle oil
- Veal Carpaccio served on caper & tuna sauce
- Romaine lettuce with chicken breast & mustard dressing
- Basket of bread with butter
Dania główne
- Sandacz pieczony w sosie koperkowo-cytrusowym z sałatką i ziemniakami
lub
- Polędwiczka wieprzowa na sosie grzybowym z kopytkami
Main courses
- Zander fish in dill and citrus sauce
or
- Pork fillet on mushroom sauce with dumplings
Patery deserów
- Sernik na migdałowej poduszce
- Domowa szarlotka
Dessert selection
- Cheesecake on an almond pillow
- Homemade apple pie
Napoje - bez limitu
- Kawa i Herbata
- Woda niegazowana, soki owocowe
Drinks - unlimited
- Coffee & Tea
- Still water, fruit juices
CENA: 175,00 / OS.
Propozycja nr 2
Przystawki
- Tatar z kaparami, musztardą Dijon
- Rukola, carpaccio z buraków, gruszka i ser (wegetariańskie)
- Krewetki w sosie z białego wina, masła i czosnku
- Sałatka z serem korycińskim z orzechami
- Krucha i delikatna wątróbka na roszponce
- Kosz pieczywa podany z masłem
Starters
- Steak tartar with capers, Dijon mustard
- Rucola, beetroot carpaccio, pear & cheese (vegetarian)
- Prawns in butter, white wine & garlic sauce
- Korycin cheese salad with walnuts
- Crispy & delicate Liver served on lamb’s lettuce
- Basket of bread with butter
Dania główne
- Łosoś pieczony ze szpinakiem i ziemniakami
lub
- Pierś z kaczki z sałatką mango i kasztanami
Main courses
- Baked salmon with spinach & potatoes
or
- Duck breast with mango salad & chestnuts
Patery deserów
- Sernik na migdałowej poduszce
- Domowa szarlotka
- Tort bezowy z kremem karmelowym
- Patery owoców
Dessert selection
- Cheesecake on an almond pillow
- Homemade apple pie
- Meringue with caramel cream
- Fruits
Napoje - bez limitu
- Kawa i Herbata
- Woda niegazowana, soki owocowe
Drinks - unlimited
- Coffee & Tea
- Still water, fruit juices
CENA: 189,00 / OS.
Na życzenie do każdej wersji możemy zaproponować zupę w cenie 15 zł/os.
Poniżej przykładowe propozycje:
- Rosół z makaronem / Broth with noodle
- Zupa grzybowa / Mushrooms soup
- Tradycyjny żurek z jajkiem i kiełbasą / Traditional sour cream soup with eggs & sausage
- Zakładany czas rezerwacji dla powyższych wersji menu do 4 godzin.
- Podane kwoty są cenami brutto i zawierają właściwy podatek VAT.
- Do ogólnego rachunku należy doliczyć 10% serwisu.
- Wszelkie dodatkowe zamówienia, których nie zawiera powyższa oferta będą doliczane do ogólnego rachunku.
- Jeżeli w dniu spotkania potwierdzona wcześniej (min. 3 dni przed przyjęciem) liczba osób ulegnie zmianie na mniejszą, klient zostanie obciążony za uprzednio potwierdzoną liczbę uczestników spotkania.
- Natomiast, gdy ilość osób na imprezie będzie większa niż ustalona, za każdą dodatkową osobę doliczamy kwotę wynikającą z ustalonej kalkulacji.
- Warunkiem zorganizowania imprezy jest wcześniejsze złożenie rezerwacji oraz wpłacenie zaliczki w wysokości 1 000 zł.