Szanowni Państwo,

  • Podane kwoty są cenami brutto i zawierają właściwy podatek VAT
  • Wszelkie dodatkowe zamówienia, których nie zawiera poniższa oferta będą doliczone do ogólnego rachunku
  • Jeżeli w dniu spotkania potwierdzona wcześniej (min. 3 dni przed przyjęciem) liczba osób ulegnie zmianie na mniejszą, klient zostanie obciążony za uprzednio potwierdzoną liczbę uczestników spotkania
  • Gdy ilość osób na imprezie będzie większa niż ustalona, za każdą dodatkową osobę doliczamy kwotę wynikającą z ustalonej kalkulacji
  • Warunkiem zorganizowania imprezy jest wcześniejsze złożenie rezerwacji oraz wpłacenie zaliczki w wysokości 1000 zł
  • Do ogólnego rachunku należy doliczyć 10% serwisu
  • Proponowana kolejność dań jest przykładowa

Propozycja nr 1 (do 6 h)

Przystawki

  • Tatar z kaparami, musztardą Dijon
  • Płaty cielęciny na sosie kaparowo-tuńczykowym
  • Śledź marynowany ze świeżymi ziołami w oliwie truflowej
  • Liście szpinaku, carpaccio z buraków, gruszka i ser kozi (wegetariańskie)
  • Sałata rzymska z kurczakiem i dressingiem musztardowym
  • Kosz pieczywa podany z masłem czosnkowym
  • Dodatki

Starters

  • Steak tartar with capers, Dijon mustard
  • Veal Carpaccio served on caper & tuna sauce
  • Marinated herring with fresh herbs in truffle oil
  • Spinach leaves, beetroot carpaccio, pear & goat cheese (vegetarian)
  • Romaine lettuce with chicken breast & mustard dressing
  • Basket of bread with garlic butter
  • Sides

Zupa

  • Rosół z makaronem

Soup

  • Chicken Soup with noodle

Dania główne

  • Sandacz pieczony w sosie koperkowo-cytrynowym podany na liściach sałat z kopytkami

lub

  • Polędwiczka wieprzowa na sosie grzybowym podana z pieczonym ziemniakiem i rukolą
  • Boeuf Strogonov serwowany w bufecie

Main courses

  • Zander fish in dill and lemon served on mixed greens and potato dumplings

or

  • Pork fillet on mushroom sauce serves with baked potato and rucola
  • Boeuf Strogonov served in buffet style

Patery deserów

  • Sernik na migdałowej poduszce
  • Domowa szarlotka

Dessert selection

  • Cheesecake on an almond pillow
  • Homemade apple pie

Napoje - bez limitu

  • Kawa i Herbata
  • Woda niegazowana, soki owocowe

Drinks - unlimited

  • Coffee & Tea
  • Still water, fruit juices
CENA: 159,00 / OS.

Propozycja nr 2 (do 8 h)

Finger - food

  • Roladki z serem Philadelphia i wędzonym łososiem
  • Grillowane krewetki z ananasem
  • Szynka Prosciutto z melonem
  • Pomidorki cherry z mozzarelą i bazylią
  • Tartaletki z musem z sera koziego i pieczoną papryką
  • Ser koryciński z melonem i truskawką

Finger - food

  • Rolls stuffed Philadelphia cheese & smoked salmon
  • Grilled prawns with pineapple
  • Prosciutto ham with melon
  • Tomatoes with mozzarela and basil
  • Tartlets with goat cheese mousse and baked peppers
  • Korycin cheese with melon and strawberry

Przystawki

  • Tatar z kaparami, musztardą Dijon
  • Płaty łososia z sosem musztardowo-miodowym
  • Krewetki w sosie z białego wina, masła i czosnku
  • Liście szpinaku, carpaccio z buraków, gruszka i ser kozi (wegetariańskie)
  • Grillowane warzywa z serem feta (wegetariańskie)
  • Kosz pieczywa podany z masłem czosnkowym
  • Dodatki

Starters

  • Steak tartar with capers, Dijon mustard
  • Salmon served with honey-mustard sauce
  • Prawns in butter, white wine & garlic sauce
  • Spinach leaves, beetroot carpaccio, pear & goat cheese (vegetarian)
  • Grilled vegetables with feta cheese (vegetarian)
  • Basket of bread with garlic butter
  • Sides

Zupy

  • Tradycyjny żurek z jajkiem i kiełbasą

lub

  • Krem z pomidorów z Pesto

Soups

  • Sour cream soup with egg sausage

or

  • Tomato cream soup with pesto

Dania główne

  • Łosoś pieczony w zalewie oliwno-czosnkowej z blanszowanym szpinakiem i pieczonym ziemniakiem

lub

  • Pierś z kaczki podana ze świeżym ogуrkiem, mango, liśćmi sałat i kasztanami

Main courses

  • Baked salmon on garlic olive served spinach and baked potatoes

or

  • Duck breast served with cucumber, mango, mixed greens & chestnuts

Bufet

  • Policzki wołowe w sosie demi-glace
  • Kopytka z serem pleśniowym i rukolą
  • Grillowane warzywa ze świeżymi ziołami
  • Boeuf Strogonov

Buffet style

  • Beef cheeks in demi-glace sauce
  • Potato dumplings with blue cheese
  • Grilled vegetables with fresh herbs
  • Boeuf Strogonov

Patery deserów

  • Sernik na migdałowej poduszce
  • Czekoladowe babeczki z kremem i owocami
  • Tort bezowy z kremem karmelowym
  • Patery owoców

Dessert selection

  • Cheesecake on an almond pillow
  • Chocolate cupcakes with cream and fruits
  • Meringue with caramel cream
  • Fruits

Napoje - bez limitu

  • Kawa i Herbata
  • Woda niegazowana, soki owocowe

Drinks - unlimited

  • Coffee & Tea
  • Still water, fruit juices
CENA: 199,00 / OS.