Oferta Świąteczna Bistro Warszawa

Szanowni Państwo,

  • Podane kwoty są cenami brutto i zawierają właściwy podatek VAT.
  • Do ogólnego rachunku należy doliczyć 10% serwisu.
  • Wszelkie dodatkowe zamówienia, których nie zawiera powyższa oferta, będą doliczane do rachunku
  • Jeżeli w dniu spotkania potwierdzona wcześniej liczba osób ulegnie zmianie na mniejszą, klient zostanie obciążony za uprzednio potwierdzoną liczbę uczestników spotkania.
  • Natomiast, gdy ilość osób na imprezie będzie większa niż ustalona, za każdą dodatkową osobę doliczamy kwotę wynikającą z ustalonej kalkulacji.
  • Warunkiem zorganizowania imprezy jest wcześniejsze złożenie rezerwacji oraz wpłacenie zaliczki w wysokości  50% wartości zamówienia w terminie 14 dni od realizacji wydarzenia.

 

 

[list style=”arrow”]
Przykłady ustawień stołów:

  • ustawienie teatralne – 80 osób
  • kolacja zasiadana – 60 osób
  • ustawienie koktajlowe – 100 osób

[/list]

 
BUFET 1

PRZYSTAWKI

Świąteczna sałatka jarzynowa

Pasta z makreli wędzonej

Śledź marynowany w oliwie truflowej podany z rukolą

Śledź pod pierzynką

Sałatka z karmelizowanym kurczakiem, orzechami i pomarańczą

Marynowane buraczki w oliwie z oliwek ze szpinakiem i kozim serem

Pieczywo pszenne i razowe

ZUPA

Barszcz z uszkami

DANIE GŁÓWNE

Plastry kurczaka w aromatycznym sosie truflowym

Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z mięsem okraszone cebulką z boczkiem

Karmazyn w sosie śmietanowo – serowym i blanszowanym szpinakiem

Pieczone ziemniaki z czosnkiem i rozmarynem

Warzywa gotowane na prze z masłem

DESERY

Makowiec pełen miodu i bakalii

Ciasto maślane z karmelizowanymi migdałami

Sernik z białej czekolady z sosem z owoców leśnych

 

NAPOJE

Woda, soki owocowe, kawa i herbata

Cena powyższego menu wynosi 108 zł brutto od osoby

BUFET 2

PRZYSTAWKI

Pasztet domowy z żurawinami

Śledź marynowany w oliwie truflowej podany z rukolą

Halibut w złotej galarecie z prażonymi migdałami

Plasterki cielęciny z musem chrzanowym

Pieczeń marynowana w żubrówce, faszerowana musem jajecznym

Marynowane buraczki w oliwie z oliwek ze szpinakiem i kozim serem

Sałatka z oscypkiem, karmelizowaną wątróbką i żurawinami

Pieczywo pszenne i razowe

ZUPA

Zupa grzybowa z grzankami i parmezanem

DANIA GŁÓWNE

Pieczeń wołowa w plastrach w winnym sosie z rozmarynem

Polędwiczki w sosie z leśnych grzybów

Pierogi z konfitowaną gęsiną w sosie malinowym

Łosoś w sosie kremowym z koperkiem

Warzywa gotowane na parze z masłem ziołowym

Buraczki zasmażane z chrzanem

Kopytka domowe

DESERY

Makowiec pełen miodu i bakalii

Ciasto czekoladowe z musem kawowym

Sernik z białej czekolady z sosem z owoców leśnych

Ciasto maślane z karmelizowanymi migdałami

NAPOJE

Woda, soki owocowe, kawa i herbata

Cena powyższego menu wynosi 128 zł brutto od osoby

MENU SERWOWANE 1

Przystawki (serwowane półmiskowo w stół):

Śledź marynowany w oliwie truflowej podany z rukolą

Marynowane buraczki w oliwie z oliwek ze szpinakiem i kozim serem

Sałatka z oscypkiem, karmelizowaną wątróbką z musem malinowym

Domowy pasztet z dziczyzny z aromatyczną konfiturą z czerwonej cebuli

Plasterki cielęciny z musem chrzanowym

Pieczywo pszenne i razowe

 

DANIE GŁÓWNE (do wyboru)

Domowe pierogi faszerowane gęsiną z sosem malinowym

lub

Karmazyn w winnym sosie kremowym z grillowaną cukinią i pieczonymi ziemniakami

 

DESERY (serwowane półmiskowo w stół)

Ciasto maślane z karmelizowanymi migdałami

Makowiec pełen miodu i bakalii

Sernik z białej czekolady z sosem z owoców leśnych

 

NAPOJE

Woda, soki owocowe, kawa i herbata

 

Cena powyższego menu wynosi 98 zł brutto od osoby

MENU SERWOWANE    2

PRZYSTAWKI (serwowane półmiskowo w stół)

Śledź marynowany w oliwie truflowej podany z carpacio z buraków

Domowy pasztet z dziczyzny z aromatyczną konfiturą z czerwonej cebuli

Siekany tatar wołowy z jajem i piklami

Roladki z pieczonego rostbefu z rukolą i żurawiną

Halibut w złotej galarecie z prażonymi migdałami

Liście szpinaku z plastrami marynowanych buraków, gruszką i kozim serem

Sałatka z serem zagrodowym na kruchej rzymskiej sałacie z orzechami włoskimi

Pieczywo pszenne i razowe

 

ZUPA (do wyboru)

Zupa grzybowa z grzankami i parmezanem

lub

Tradycyjny żurek z jajem i kiełbasą

 

DANIE GŁÓWNE (do wyboru)

Polędwiczka wieprzowa w sosie estragonowym, podana z domowymi kopytkami

lub

Łosoś szykowany w kąpieli wodnej z sosem borowikowym, podany z pieczonymi ziemniakami i szpinakiem

 

DESERY (serwowane półmiskowo w stół)

Makowiec pełen miodu i bakalii

Ciasto czekoladowe z musem kawowym

Sernik z białej czekolady z sosem z owoców leśnych

Ciasto maślane z karmelizowanymi migdałami

 

NAPOJE

Woda, soki owocowe, kawa i herbata

 

Cena powyższego menu wynosi 128 zł brutto od osoby